Bli med oss

Disse styrer Hvaler Kulturvernforening

 • 15820011 Paul Henriksen (67), leder siden 2010. Pensjonist, tidligere folkehelsekoordinator i Hvaler kommune ( 414 63 7 71). Bosatt på Spjærøy.
 • Anne LiseAnne-Lise Eriksen (63), sekretær og medlem av styret siden 2008. Virksomhetsleder i Leie barnehage . (900 22 581). Bosatt på Vesterøy.
 • IMG_4523Arnt Otto Arntsen (66), medlem av styret siden 2008. Pensjonist, tidligere saksbehandler i Hvaler kommune på området vann og avløp ( 404 07 367). Bosatt på Kirkeøy.
 • IMG_4520Tone Bergerud Eriksen (52), medlem av styret siden 2014. Lønningsleder i Veidekke Entreprenør AS ( 917 21 861). Bosatt på Spjærøy
 • BirgitBirgit Sandstrøm (58), styremedlem siden 2013. Jobber i omsorgstjenesten i Fredrikstad kommune (415 26 211). Bosatt på Kirkeøy
 • IMG_4518Sverre Stene (67 ), styremedlem siden 2015. Pensjonist, tidligere næringsdrivende. Bosatt på Spjærøy

kjell-ole-brobakkenKjell Ole Brobakken, styremedlem valgt i 2016 og leder av venneforeningen for arbeidet med å restaurere gamle Brekke skole. Kjell er pensjonist og har tidligere jobbet i Telenor. Bosatt på Kirkeøy.

 • Carsten HCarsten Henriksen (54), varamedlem siden 2011, tidligere styremedlem. Rektor på Kråkerøy ungdomsskole. Bosatt på Spjærøy.
 • IMG_4526Marianne Antonsen ( ), varamedlem siden 2014, Naturterapeut. Bosatt på Kirkeøy.

Tipper du eller spiller Lotto – støtt foreningen gjennom grasrotandelen: https://www.norsk-tipping.no/api-charity/pdf?orgnr=975475972&name=HVALER+KULTURVERNFORENING&template=1

Leter du etter Kystmuseet, Brottet eller Kystledhyttene – gå inn inn på  veitilbrottet – god reise videre.

Informasjonsfolder

Hvaler Kulturvernforening har fått oppfylt et mangeårig ønske, nemlig å få på plass en folder som presenterer den bredde og det engasjement foreningen representerer.  Se folderen her Folder – folder-hvaler-kulturvernforening

 Bli med oss – mulighetene er mange

Hvaler Kulturvernforening opplever en gledelig vekst i antallet medlemmer og stabilitet i antallet dugnadsarbeidere. Mao her er det plass for alle – de som kun ønske å støtte oss økonomisk og de som vil delta mer aktivt

Her er alternativene:

Dugnadsarbeid og den gode samtalen går hånd i hånd

Dugnadsarbeid og den gode samtalen går hånd i hånd

 1. Medlemskap pr år – kr 300 for enkeltmedlemmer og kr 400 ,- for familiemedlemsskap
 2. Dugnadsarbeid. Vi har fem «faste» grupper; en som jobber på dagtid (pensjonister) og en som jobber  hver mandag fra kl 17:00. Arbeidet består i vedlikehold og utbygging av Brottet og området rundt. I tillegg har vi  opprettet arbeidsgrupper med ansvar for kystledhyttene og for utvikling av kystlekeplassen. Her hører det også med å nevne det siste skuddet på stammen som er arbeidet på modellen av den optiske telegrafen. En gruppe på fem jobber spesielt med dette prosjektet som skal være ferdig før 17. mai 2014.
  1. Frivillige til arrangementene. Vi trenger frivillige både til kulturvenforeningens faste arrangementer  Bygdedagen og Julemarkedet, og i forbindelsene med oppsettingene i Brottet. I forhold til det siste kan du melde deg til tjeneste både i kiosken, til salg av programmer og billetter og som parkeringsvakt eller som ordensvakt i anlegget.
   Vi er i den heldige situasjon t mange stiller opp og gjør en innsats. Her selger Irene Storehjelm lodd på bygdedagen

   Vi er i den heldige situasjon t mange stiller opp og gjør en innsats. Her selger Irene Storehjelm lodd på bygdedagen

   4.Sponsorer. I de ti årene Brottet har bestått har vi fått verdifull støtte fra en rekke næringsbedrifter, noe vi er svært glad for. Med de mange aktivitetene vi nå er involvert i, har vi imidlertid behov ytterligere støtte. Så om du eller ditt firma  kan gi oss støtte enten i form av penger, materiell, eller praktisk hjelp, er vi svært takknemlig for det.

Kontakt oss på:

Mobil: 41 46 37 71 – Paul Henriksen

Epost:  paulh@online.no

https://www.facebook.com/hvalerkulturvernforening?fref=ts

Kontonummer  Hvaler Kulturvernforening: 5010.06.92187

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s